Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 seria z Yangami czy bez?

Baggios

Allegro vs Drop  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak seria z szamanem ma być prowadzona?

• Robimy z Yangami z Allegro.
      8
    • Gramy bez Yang z Allegro
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż prowadzę serię z PLa która jak na mój kanał ma dobre wyświetlenia, i zastanawiam się czy ładować w nią Yangi z allegro? Dzięki temu seria by szybciej przebiegała, było by więcej odcinków. Czy grać jednak bez Yang z Allegro i wszystko dropić itp? Którą wersję ty byś oglądał? Zagłosuj w Ankiecie :)

Opublikowano

Siemka, otóż prowadzę serię z PLa która jak na mój kanał ma dobre wyświetlenia, i zastanawiam się czy ładować w nią Yangi z allegro? Dzięki temu seria by szybciej przebiegała, było by więcej odcinków. Czy grać jednak bez Yang z Allegro i wszystko dropić itp? Którą wersję ty byś oglądał? Zagłosuj w Ankiecie :)

Siema, daj link do tego kanału

@Edit już mam  ;)

55mddg.jpg

Opublikowano

Powiem tak , to twoja seria i to ty masz zdecydowac co bedzie na twoim kanale. Po co tworzyc cos pod widzow , rob jak tobie bedzie wygodnie.

Wedlug mnie nie ma znaczenia co wybierzesz , mozna tworzyc fajne odcinki bez isa i dobrych itemkow (przykladem moze byc wallander) ale wtedy musisz miec duzo czasu na niektore z monotonnych rzeczy

u1lc.png
Opublikowano

Powiem tak: serii z Pl'a z yangami jest multum tzn. każdy kiedy zaczyna nagrywać metka "coś już ma" (jakieś postacie, fajne skille itp). Tak jak wspomniałem jest tego od groma i wdlg mnie każdemu to się już przejadło. Na yt prawie wgl nie ma serii od zera.(totalnego zera) Uważam, że powinieneś kręcić właśnie taką serię, żeby po pierwsze: rozwiać wątpliwości, czy da się teraz grać w Pl'a bez isa, po drugie: dla większej satysfakcji :D  z gry, która będzie w 100% gwarantowana i dla widzów i  dla Cibie :) 

Opublikowano

Robisz ankietę i dajesz do opisu odcinka lub na twoim fanpage. Niech widzowie zadecydują w końcu to dla nich nagrywasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...